Νέα στοιχεία για τον «βασιλιά της ποπ» Μάικλ Τζάκσον έρχονται στο φως επτά χρόνια μετά το θάνατό του και εγείρουν ερωτηματικά για τις έρευνες της αστυνομίας το 2003.

Παρότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν καταδικάστηκε ποτέ για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων, ελάχιστοι πιστεύουν πλέον ότι ο Τζάκσον μοιράστηκε αθώα το κρεβάτι του με παιδιά όπως είχε ισχυριστεί ο ίδιος εκείνη την εποχή.

Νέα έκθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι η αστυνομία εντόπισε δεκάδες φωτογραφίες γυμνών παιδιών, ζευγαριών που έκαναν σκληρό σεξ αλλά και εικόνες βασανισμού ζώων. Οι φωτογραφίες αυτές εντοπίστηκαν το 2003 στο ράντσο του Τζάκσον Neverland αλλά η ύπαρξή τους δεν είχε γίνει γνωστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασιλιάς της ποπ χρησιμοποιούσε τις εικόνες αυτές για να «ντρεσάρει» τους ανήλικους και στη συνέχεια να συνάψει σχέσεις μαζί τους.

Η αμερικανική ιστοσελίδα Radar Online αναφέρει ότι οι φρικιαστικές αυτές φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στο ράντσο του αποσιωπήθηκαν. «Σημειώματα, ημερολόγια, έγγραφα, φωτογραφίες, κασέτες και ηχητικά ντοκουμέντα καθώς και 80 βιντεοσκοπήσεις και σκληροί δίσκοι κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης» αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. Ένας από τους ερευνητές της υπόθεσης δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι τα στοιχεία αυτά συγκεντρώθηκαν από το γραφείο του Σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα και συνθέτουν μια πραγματικά «σκοτεινή και τρομακτική εικόνα για τον Τζάκσον».

Σε περίπτωση που η ύπαρξη του υλικού αυτού επιβεβαιωθεί και επίσημα, τότε εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για τις έρευνες του 2003 και πώς τα στοιχεία αυτά παρέμειναν κρυφά για περισσότερα από 10 χρόνια.

Εξίσου σοκαριστικό είναι και το βίντεο όπου φαίνονται οι έρευνες των αστυνομικών στη θρυλική Neverland του Μάικλ Τζάκσον και συγκεκριμένα η στιγμή που ανακαλύπτουν το μυστικό δωμάτιο προφανώς ο βασιλιάς της ποπ αποπλανούσε ανήλικα αγόρια.

Το «δωμάτιο» αυτό ήταν στην πραγματικότητα μια ντουλάπα στο τέλος του υπνοδωματίου του, η οποία κλείδωνε με τρεις διαφορετικές κλειδαριές. Μια ντουλάπα γεμάτη παιδικά παιχνίδια και αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν, προφανώς, ως δόλωμα για τα ανήλικα θύματα του τραγουδιστή, αλλά και φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας που κυριολεκτικά σοκάρουν.