Τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της Γουίτνεϊ Χιούστον, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν πέθανε σε ηλικία 22 ετών

Έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή, σε ηλικία 22 ετών η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν.

Η Μπράουν είχε βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα της στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου από το σύντροφό της Νικ Γκόρντον και ένα ακόμα φίλο της. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η νεαρή νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και αγωνιζόταν να κρατηθεί στην ζωή. Τον Ιούνιο μεταφέρθηκε σε κλινική περίθαλψης για να έχει 24ωρη φροντίδα και εκεί κατέληξε.

Η οικογένεια της εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση στην οποία επιβεβαίωνε τον θάνατό της και ευχαρίστησε για την υποστήριξη και την αγάπη όλους όσους βρίσκονταν στο πλευρό της τους μήνες της νοσηλείας της.

Γεννημένη στις 3 Μαρτίου 1993 στο Νιου Τζέρζι, η Μπράουν είχε δυο γονείς που τραβούσαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας ενώ η σχέση μεταξύ τους πέρασε από πολλά στάδια και σημαδεύτηκε από καταχρήσεις και βία.

Σε μια συνέντευξή της την χρονιά γέννησης της κόρης της η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε αναφερθεί στον ιδιαίτερο δεσμό που έχει μαζί της και στην χαρά που είχε φέρει τόσο στην δική της ζωή όσο και σε εκείνη του συζύγου της ενώ είχε προσθέσει «είναι πολύ διαφορετικά όταν γίνεσαι μητέρα. Αλλάζει η αντίληψη σου για την ζωή. Δεν ζεις για σένα πια, ζεις για το παιδί σου».

Μετά τον χωρισμό των γονιών της το 2007, η κηδεμονία της Μπράουν είχε περάσει στην μητέρα της. Ο θάνατος της έρχεται τρία χρόνια μετά από εκείνον της Χιούστον, τον Φεβρουάριο του 2012, ενώ οι συνθήκες του θανάτους της είναι παρόμοιες με εκείνες της μητέρα της (η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα της).

Στον θάνατο της 22χρονης Μπράουν αναφέρθηκαν μέσα από τον λογαριασμό τους στο Τουίτερ πολλά γνωστά πρόσωπα όπως η Όπρα Γουίνφρει, η Πόλα Άμπουντλ, ο ράπερ Πι Ντίντι.