Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα αγοράκι τριών χρονών στην πολιτεία της Ουάσινγκτον αφότου πυροβολήθηκε στο στόμα από τον τετράχρονο γείτονά του. Αν και οι αστυνομικές Αρχές επιμένουν ότι οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν ακόμη υπό έρευνα, εκτιμάται ότι τα δύο αγόρια έπαιζαν με όπλο το οποίο βρήκαν στο σπίτι του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του τρίχρονου αγοριού άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από την κρεβατοκάμαρα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έτρεξε αμέσως, αλλά βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και αναγκάστηκε να τη σπάσει. Μέσα στην κρεβατοκάμαρα βρήκε τον γιο του τραυματισμένο στο στόμα, αλλά θεώρησε αρχικά ότι το τραύμα προκλήθηκε από χτύπημα της πόρτας όταν προσπάθησε να την ανοίξει.

Το παιδί διακομίστηκε στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από πυροβολισμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο του Σιάτλ. Οι αστυνομικές Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για ατύχημα, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές ούτε σε ποιον ανήκει το όπλο ούτε εάν βρισκόταν σε ασφαλές μέρος.