Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσαν σήμερα ότι περιμένουν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους «τον Απρίλιο του 2015».

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ έχουν τη χαρά να επιβεβαιώσουν ότι περιμένουν μωρό τον Απρίλιο του 2015» ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, παραμονή της πρώτης δημόσιας εμφάνισης της Κέιτ ύστερα από δύο μήνες.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει αρκετό καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση, καθώς ταλαιπωρείται από ναυτίες.

Τα συμπτώματα ναυτίας παραμένουν, αναφέρει η ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας της Κέιτ «βελτιώνεται σταδιακά».

Την Τρίτη, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα υποδεχθούν, μαζί με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης Τόνι Ταν Κενγκ Γιαμ και τη σύζυγό του, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Βρετανία, τονίζει η ίδια ανακοίνωση.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα παραστεί επίσης στην τελετή απονομής των βραβείων της καλύτερης φωτογραφίας ζώων του 2014, στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

Κορίτσι ή αγόρι, το δεύτερο παιδί του ζευγαριού θα είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ακριβώς μετά τον αδελφό του, τον μικρό Γεώργιο ο οποίος θα συμπληρώσει 15 μήνες ζωής την Τετάρτη.