Ο Ρολφ Μπούχολζ, ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ πίρσινγκ, πήρε τις 453 τρύπες στο σώμα και στο πρόσωπό του και τα δύο «κέρατα» στο μέτωπό του και πήγε στο Ντουμπάι, προκειμένου να εμφανιστεί σε μία εκδήλωση νυκτερινού κέντρου. Υπολόγισε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, στην προκειμένη περίπτωση τις Αρχές στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, οι οποίες του απαγόρευσαν την είσοδο στο εμιράτο.
Ο 53χρονος Γερμανός, που μόνο γύρω από τα χείλη του έχει 158 πίρσινγκ, υποχρεώθηκε από τους υπεύθυνους ασφαλείας να επιβιβαστεί σε άλλο αεροπλάνο με κατεύθυνση την Κωνσταντινούπολη. Όπως έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter: «Στο τέλος πήρα απάντηση γιατί δεν μπορώ να μπω στο Ντουμπάι: οι Αρχές φοβήθηκαν ότι θα κάνω μαύρη μαγεία. Ανόητοι άνθρωποι».
Ο Μπούχολζ είναι κάτοχος δύο παγκοσμίων ρεκόρ για τα πίρσινγκ και τα τατουάζ που έχει σε ολόκληρο το σώμα του. Το Ντουμπάι θεωρείται το πλέον φιλελεύθερο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το νυκτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν ο Μπούχολζ φιλοξενεί συχνά παρόμοια θεάματα. Ο ίδιος ορκίστηκε ότι ποτέ δεν πρόκειται να επιστρέψει στο εμιράτο, παρά το γεγονός ότι οι αποσκευές του βρίσκονταν ακόμη εκεί.