Ένας άνδρας από το Πακιστάν συνελήφθη με την κατηγορία του κανιβαλισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της επαρχίας Παντζάμπ. Ο Μοχάμαντ Αρίφ Αλί, που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για τον ίδιο λόγο, συνελήφθη όταν οι γείτονές του ανέφεραν στην αστυνομία ότι από το σπίτι του αναδυόταν μία πολύ άσχημη μυρωδιά. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στο σπίτι του Αρίφ Αλί ανακάλυψε ένα κατακρεουργημένο κρανίο που ανήκε σε ένα μικρό παιδί, μεταξύ δύο και τριών ετών.
Ο Αρίφ Αλί και ο αδελφός του Μοχάμαντ Φαρμάν Αλί, φυλακίσθηκαν για δύο χρόνια όταν ομολόγησαν ότι έκλεψαν το πτώμα μίας γυναίκας από τον τάφο της το 2011. Αργότερα παραδέχθηκαν ότι έκοψαν τα πόδια της για να φτιάξουν κρέας με κάρυ. Καταδικάστηκαν κάτω από τον νόμο της βεβήλωσης τάφου επειδή το Πακιστάν δεν έχει νόμο που να σχετίζεται με τον κανιβαλισμό. Η ποινή τους τελείωσε τον Μάιο του 2013, ενώ η αποφυλάκισή τους προκάλεσε διαμαρτυρίες στην πόλη Ντάρια Καν. Έκτοτε τα δύο αδέλφια, που εκτιμάται ότι είχαν φάει μέχρι και 150 πτώματα από το νεκροταφείο, κρατούσαν χαμηλό προφίλ για να μην προκαλούν.
Ο Αμέρ Αμπντάλα Καν, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Ντάρια Καν, είπε στο βρετανικό BBC ότι η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι των δύο αδελφών έπειτα από καταγγελίες για μία άσχημη μυρωδιά από τους κατοίκους. «Βρήκαμε ένα κατακρεουργημένο κεφάλι ενός μικρού παιδιού περίπου δύο ή τριών ετών. Πιθανώς το ξέθαψαν από τάφο αλλά η ταυτότητα του παιδιού ή από πού εκλάπη το σώμα δεν είναι ξεκάθαρο» είπε.
Προσέθεσε ότι ο Αρίφ Αλί που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της εφόδου της αστυνομίας, συνελήφθη αλλά ο αδελφός του καταζητείται. «Στη διάρκεια της ανάκρισης ο Αρίφ παραδέχθηκε ότι το πτώμα τεμαχίστηκε και μαγειρεύτηκε αλλά ρίχνει όλη την ευθύνη στον μεγαλύτερο αδελφό του και ο ίδιος αρνείται ότι τον βοήθησε ή ότι έφαγε από το κάρυ» είπε ο Καν. Στο παρελθόν τα δύο αδέλφια ήταν παντρεμένοι με παιδιά, αλλά οι σύζυγοί τους τους εγκατέλειψαν πριν τη σύλληψή τους το 2011. Μεγάλο μέρος της ποινής τους το εξέτισαν στην ιατρική σχολή King Edward στη Λαχώρη όπου έγιναν αντικείμενο μελέτης από το τμήμα νευροφυσιολογίας.