Είναι δύσκολο να είσαι η 28χρονη αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι: εκτός από τις ιστορίες για τα οργιώδη μπούνγκα μπούνγκα, η Φραντσέσκα Πασκάλε αντιμετώπισε την αποδοκιμασία της μαμάς της, όταν οι γονείς της ανακάλυψαν ότι είχε σχέση με έναν άνδρα, που παρά το βαθύ μαύρισμα και τις βαθιές τσέπες, γίνεται 77 ετών αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Η μητέρα μου, μου είπε: Και εμείς τον θαυμάζουμε, αλλά θα μπορούσε να είναι πατέρας σου»
, αποκάλυψε η Φραντσέσκα από την Νάπολη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Vanity Fair Italia.
Το τεύχος θα κυκλοφορήσει με εξώφυλλο φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού και της αρραβωνιαστικιάς του στην βίλα του στο Αρκορε.
Η χρονική στιγμή της συνέντευξης είναι εντυπωσιακή. Ο δισεκατομμυριούχος Καβαλιέρε μιλάει για την ρομαντική ερωτική ζωή του, με μια κοπέλα που παρουσιαζόταν σε τηλεοπτικά σόου, την ώρα που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα εκτίσει την ποινή για την φοροδιαφυγή με εργασία στην υπηρεσία της κοινότητας ή σε κατ ‘οίκον περιορισμό.
Εν τω μεταξύ, οι γερουσιαστές πρόκειται να ψηφίσουν για το αν θα τον εκδιώξουν από την άνω βουλή του κοινοβουλίου. Και η επανίδρυση του κόμματός του Forza Italia δεν φαίνεται να έχει οδηγήσει σε άνοδο στις δημοσκοπήσεις.
Αλλά ποιος νοιάζεται για την πολιτική όταν είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα που κάποτε τραγουδούσε σε τηλεοπτικό σόου: «Αν δείξεις λίγο μπούτι, η τηλεθέαση ανεβαίνει»; Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ο Μπερλουσκόνι για να κερδίσει την ψήφο της Πασκάλε ήταν να της δώσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων, τα Χριστούγεννα του 2011.
«Τον κυνήγησα, τον φλέρταρα, τον έκανα να με ερωτευθεί και να με αρραβωνιαστεί», είπε. «Εγώ τα έκανα όλα – και ακόμη τα κάνω όλα. Εκείνος απλά πρέπει να λέει ναι».
Η Πασκάλε περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο είχε προσπαθήσει να αφήσει στον Μπερλουσκόνι τον αριθμό του τηλεφώνου της, όταν ήταν έφηβη και μέλος του Forza Italia.
Εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον τότε πρωθυπουργό, μετά τον χωρισμό του από την Βερόνικα Λάριο, το 2009. Και, όπως είπε, έσφιγγε τα δόντια όταν έβλεπε γοητευτικές νεαρές να παρελαύνουν στη βίλα στο Αρκορε.
«Οι γυναίκες του ρίχνονταν», είπε. «Δεν ήταν εύκολο για μένα. Ποτέ δεν πήγαινα σε εκείνα τα πάρτι, γιατί ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να μην βάλω τις φωνές».
Νωρίτερα φέτος, ο Μπερλουσκόνι καταδικάστηκε επειδή πλήρωσε για σεξ με μια ανήλικη πόρνη σε ένα τέτοιο πάρτι, και επειδή έκανε κατάχρηση της εξουσίας του για να συγκαλύψει την υπόθεση. Εχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.
Ο Μπερλουσκόνι λέει ότι η Πασκάλε «του έχει χαρίσει την ευτυχία, χωρίς να ζητάει τίποτα σε αντάλλαγμα» – εκτός, προφανώς, από την υπόσχεση για γάμο. «Εχει αποκαταστήσει την πίστη μου στην αληθινή αγάπη μιας γυναίκας», είπε ο Καβαλιέρε.