Η «απόβαση» του Μπέπε Γκρίλο και του ιδεολόγου των Πέντε Αστέρων Τζανρομπέρτο Καζαλέτζο στη Ρώμη για τη συνάντηση γνωριμίας των νεοκλεγέντων βουλευτών και γερουσιαστών του κινήματος κυριαρχεί στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Χειροκροτούμενος έκανε την είσοδό του ο Γκρίλο στο ξενοδοχείο Universo ρωτώντας στο γνωστό του στυλ υπό μορφή αστείου: «Λοιπόν, θα δώσουμε εμπιστοσύνη στον Μπερσάνι;». Ζωντανά στο μπλογκ του Γκρίλο η συνάντηση των γκριλίνι…

Με χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι 164 βουλευτές και γερουσιαστές του Κινήματος 5 Αστέρων (MPS) τον Μπέπε Γκρίλο, που εισήλθε στην αίθουσα από πλαϊνή πόρτα χωρίς να πει λέξη στους δημοσιογάφους που τον «πολιόρκησαν».

Μαζί του ο γκουρού της επικοινωνιακής πολιτικής των Πέντε Αστέρων Τζανρομπέρτο Καζαλέτζο στη δεύτερη ημέρα της συνάντησης που είναι κλειστή στον Τύπο, αλλά αποφασίστηκε να μεταδοθεί ζωντανά από το μπλογκ του Μπέπε Γκρίλο μετά τις εντάσεις των τελευταίων ημέρων με φόντο τη στάση που θα κρατήσει το κίνημα στο δαιδαλώδες μετεκλογικό σκηνικό στην Ιταλία.