Αν ήταν μικρή αγγελία θα ήταν διατυπωμένη ως εξής: «Ζητώ επειγόντως γαμπρό για τη λεσβία κόρη μου. Προσφέρω σε αντάλλαγμα αμοιβή 50 εκατομμυρίων ευρώ».

Οταν είπαν στον 76χρονο Κροίσο Σέσιλ Τσάο Σε Τσουνγκ, μεγιστάνα της ναυτιλίας και των κατασκευών του Χονγκ Κονγκ, ότι η 33χρονη κόρη του, Τζίτζι, παντρεύτηκε στο Παρίσι την σύντροφό της, Σον Ιβ, δεν τόλμησε να το πιστέψει. Και ακόμη λέει, σε όσους τον ρωτούν, ότι «αυτό δεν πρέπει να είναι αλήθεια».

Κατόπιν αποφάσισε να δράσει άμεσα: ανακοίνωσε ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει ως «γαμήλιο δώρο» πολλά λεφτά (500 εκ. δολάρια Χονγκ Κονγκ, δηλαδή γύρω στα 50 εκ. ευρώ ) σε όποιον άνδρα καταφέρει να κλέψει την καρδιά της βαθύπλουτης θυγατέρας του, απόφοιτης του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, και την «αποκαταστήσει».

«Δεν με νοιάζει εάν είναι πλούσιος ή φτωχός. Το σημαντικό είναι να είναι γενναιόδωρος και να έχει ευγενική καρδιά», δήλωσε ο κινέζος επιχειρηματίας σε εφημερίδα, απορρίπτοντας, ξανά, τις πληροφορίες ότι η κόρη του είναι ομοφυλόφιλη.

«[Τα χρήματα αυτά] Είναι ένα κίνητρο που θα προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το απαραίτητο κεφάλαιο για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση», συμπληρώνει ο γηραιός πλέιμποϊ που κάποτε κόμπασε ότι έχει κοιμηθεί με 10.000 γυναίκες, ενώ δεν παντρεύτηκε ποτέ παραμένοντας ορκισμένος εργένης.

«Η κόρη μου είναι μια πολύ καλή γυναίκα με ταλέντα και ωραία εμφάνιση. Είναι αφοσιωμένη στους γονείς της, είναι γενναιόδωρη και κάνει εθελοντική εργασία», καταλήγει ο Σέσιλ Τσάο Σε Τσουνγκ, λέγοντας ότι «ποτέ δεεν θα εξανάγκαζε την κόρη του να παντρευτεί έναν άνδρα παρά τη θέλησή της».

Ο γάμος της Τζίτζι, που έγινε στη Γαλλία, δεν αναγνωρίζεται νομικά στο Χονγκ Κονγκ.