Ιστοσελίδα γνωριμιών μεταξύ χορτοφάγων κατηγορείται ότι παραπλανούσε τα μέλη της επειδή ήταν γεμάτη από κρυπτο-κρεατοφάγους. Η veggiedates.co.uk καλούσε τους χρήστες του ίντερνετ «να γνωρίσουν ελεύθερους χορτοφάγους άντρες και γυναίκες που αναζητούν αγάπη». Ομως στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους εργένηδες αυτούς προς αναζήτηση συντρόφου ήταν κρεατοφάγοι.
Οι χορτοφάγοι που γίνονταν μέλη δεν συνειδητοποιούσαν ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ήταν συνδεδεμένη με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών με τις οποίες μοιραζόταν την ίδια βάση δεδομένων _ γεγονός, που είναι αλήθεια, αναφερόταν στους όρους εγγραφής.
Οι βρετανική αρχή που εποπτεύει τις διαφημίσεις αποφάνθηκε ότι ο ισχυρισμός της Veggiedates ήταν παραπλανητικός. Απέρριψε το επιχείρημα των ιδιοκτητών της πως ποτέ δεν ισχυρίστηκαν ότι ήταν «μόνο» για χορτοφάγους και τους διέταξε να αλλάξουν όνομα.
Οι χρήστες που γίνονταν μέλη με την ελπίδα ότι θα έβρισκαν ένα χορτοφάγο σύντροφο ανακάλυπταν με έκπληξη ότι οι περισσότεροι από τους διαθέσιμους εργένηδες κατανάλωναν κανονικά κρέας.
Η Veggiedates παραδέχτηκε ότι οι κρεατοφάγοι αποτελούσαν την πλειοψηφία της βάσης δεδομένων της ιστοσελίδας. «Ομως τα μέλη δήλωναν αν ήταν χορτοφάγοι τσεκάροντας το ανάλογο κουτάκι στην σελίδα του προφίλ τους. Στη συνέχεια μπορούσαν να κοιτάξουν τα προφίλ άλλων μελών για να διαπιστώσουν αν ήταν χορτοφάγοι ή όχι». Αλλά η αρχή απέρριψε το επιχείρημα αυτό λέγοντας: «Η ιστοσελίδα απευθυνόταν σαφώς προς χορτοφάγους και είχε πολλές σχετικές αναφορές όπως «Βρες το χορτοφαγικό ταίρι σου», «Γνώρισε ελεύθερους χορτοφάγους άντρες και γυναίκες» και άλλες». Οι αναφορές αυτές κρίθηκαν παραπλανητικές.