Εν μέσω κλιμακούμενης οικονομικής κρίσης στην Ιταλία και με ανοικτό το μέτωπο των δικών στις οποίες είναι κατηγορούμενος, ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι διοργάνωσε – σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ιταλικά ΜΜΕ – ένα νέο πάρτι τύπου… «μπούνγκα – μπούνγκα» στην έπαυλή του στο Αρκορε της Λομβαρδίας, έξω από το Μιλάνο.

Συντάκτες σκανδαλοθηρικών εντύπων βεβαιώνουν ότι είδαν περίπου 20 νεαρές γυναίκες να εισέρχονται στην έπαυλη την περασμένη Κυριακή, συνοδευόμενες από ένα στόλο αυτοκινήτων. Οι προσκεκλημένοι φαίνεται ότι ευχαριστήθηκαν το πάρτι, αφού δεν αποχώρησαν νωρίτερα από τις 2.00 το βράδυ. Ωστόσο δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το αν επρόκειτο για ένα από τα οργιώδη «συμπόσια» του 74χρονου Καβαλιέρε, τα οποία κατέληγαν παλαιότερα σε ομαδικό σεξ, δηλαδή σε… «μπούνγκα – μπούνγκα», όπως κατά καταγγελίες κολ γκερλς τα αποκαλούσε ο ίδιος.

Ο ιταλός πρωθυπουργός αντιμετωπίζει ήδη κατηγορίες για εκπόρνευση ανήλικης, της 17χρονης, την εποχή του καταγγελόμενου αδικήματος, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ. Επιπλέον, κατηγορείται και για κατάχρηση εξουσίας, αφού μεσολάβησε να αφεθεί ελεύθερη η συγκεκριμένη μαροκινή χορεύτρια ή αλλιώς «Ρούμπι», όταν συνελήφθη για κλοπή ύψους 3.000 ευρώ.

Οι φήμες για το νέο «ροζ» πάρτι ενισχύουν τα επιχειρήματα των εναγόντων του Μπερλουσκόνι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μεταξύ Σεπτεμβρίου 2009 και Μαρτίου 2010 είχαν προσέλθει στα πάρτι του περισσότερες από 33 πόρνες πολυτελείας. Ο σταθερός αντίλογος του μεγιστάνα που έγινε πολιτικός είναι ότι «πρόκειται για ευχάριστα δείπνα, όπου υπάρχει μόνο φαγητό, κουβεντούλα, τραγούδι και χορός».