(Ο Τακ και η Τζιλ)

Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Σάντλερ, Αλ Πατσίνο, Κέιτι Χολμς
Σκηνοθεσία: Ντένις Ντούγκαν
Διάρκεια: 91 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία


Η υπόθεση
Ο Τζακ (Άνταμ Σάντλερ), ένας δυναμικός διαφημιστής, έχει μια σχεδόν τέλεια ζωή στο L.A. με εξαίρεση την δίδυμη αδελφή του Τζιλ (Άνταμ Σάντλερ) που μένει στο Μρονξ.

Κάθε χρόνο πρέπει να υπομένει την επίσκεψη της γεροντοκόρης αδερφής του για την Μέρα των Ευχαριστιών η οποία αυτή τη φορά παρατείνεται για έναν μήνα.

Ο Τζακ, σε μια προσπάθεια συμφιλίωσης, συμφωνεί να κάνει όλα της τα χατήρια και να της προσφέρει μια πραγματική ξενάγηση στο Λος Άντζελες.

Εντωμεταξύ, η διαφημιστική του εταιρία πρέπει οπωσδήποτε να κλείσει τον Αλ Πατσίνο για την επόμενη καμπάνια των Dunkin Donuts.

Ο διάσημος ηθοποιός όμως είναι απρόσιτος καθώς πάσχει από νευρικό κλονισμό και έχει αρχίσει να συγχέει την πραγματικότητα με τους ρόλους που έχει υποδυθεί στο παρελθόν.

Σε έναν αγώνα των Lakers ο Τζακ συνοδεύει την αδερφή του και εντελώς συμπτωματικά συναντούν τον Πατσίνο που δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Τζιλ. Εκείνη όμως δεν ανταποκρίνεται και ο Τζακ προσπαθεί ιδιοτελώς να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στον ερωτοχτυπημένο Pacino, προκειμένου φυσικά να τον κλείσει για το διαφημιστικό.

Η όλη κατάσταση κλιμακώνεται μέχρι που κάποια στιγμή ο Τζακ καταλαβαίνει ποιοι είναι οι πραγματικά σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του.

Δείτε το τρέιλερ