Μπορεί όπως η ίδια τραγουδάει να είναι η «Jenny from the block», αλλά μετακομίζει σε ένα από τα πιο αριστοκρατικά προάστια της Νέας Υόρκης.

Ο λόγος για τη νέα της βίλα, η οποία φαίνεται πως σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την Λατίνα σταρ, έπειτα από τον πρόσφατο χωρισμό της με τον επί επτά έτη σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Το πολυτελές αρχοντικό αξίας $18 εκατομμυρίων βρίσκεται σε μια έκταση δύο στρεμμάτων στην περιοχή Γουότερ Μιλ στα Χάμπτονς -περιοχή ανατολικά του Λονγκ Άιλαντ- ένα προάστιο όπου δεσπόζουν οι επαύλεις πολλών διάσημων καλλιτεχνών αλλά και προσωπικοτήτων από όλον τον κόσμο.

Η έπαυλη των 1.300τ.μ είναι δημιουργία του διάσημου αρχιτέκτονα Τζον Λάφεϊ και είναι πιστή στην παραδοσιακή αισθητική των Χάμπτονς. Εκτείνεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, εννιά μπάνια, μεγάλα σαλόνια, δωμάτια γκαρνταρόμπες, εσωτερικά και εξωτερικά τζάκια, πισίνα και πολλές ακόμη ανέσεις.

Τα μεγάλα παράθυρα που βρίσκονται περιμετρικά σε όλο το σπίτι εξασφαλίζουν μοναδική θέα στην παραλία, ενώ αφήνουν το φυσικό φως να εισέρχεται σε όλους τους χώρους.

Να σημειώσουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ πέρασε αρκετό χρόνο το φετινό καλοκαίρι στα Χάμπτονς με τα παιδιά της, ενώ ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της εθεάθη με τον πρώην σύντροφό της Μαρκ Άντονι σε κεντρική παραλία της περιοχής.