Ο Gucci παρουσίασε το βίντεο «Techno Color Sunglasses», σε σκηνοθεσία του ηθοποιού και συγγραφέα James Franco, ο οποίος και πρωταγωνιστεί σε αυτό το μικρού μήκους φιλμ.

Το βίντεο αποπνέει τη λαμπερή γοητεία της νέας συλλογής γυαλιών ηλίου του γνωστού οίκου.

Γυρισμένο στο θρυλικό Chateau Marmont στο Λος Άντζελες, το φιλμ εστιάζει στο γοητευτικό παιχνίδι αποπλάνησης μεταξύ του James Franco και μιας όμορφης γυναίκας, του μοντέλου Natalia Bonifacci, με τα βλέμματά τους να τονίζονται διακριτικά από τις ζωηρές αποχρώσεις των γυαλιών ηλίου της σειράς Gucci Techno Color.

Η capsule συλλογή γυαλιών Gucci Techno Color είναι ένας συνδυασμός αισθησιασμού και ελαφρότητας, με μια νότα λάμψης. Ο καθαρός και λιτός σχεδιασμός της είναι αποτέλεσμα μιας τεχνολογίας που κατοχυρώθηκε ως πατέντα τη δεκαετία του ‘80 από το Safilo Group και σήμερα επανέρχεται σε μια νέα εκδοχή, ελαφρύτερη από ποτέ, ενισχυμένος με ζωντανά εξωτικά χρώματα: η απόλυτη έκφραση του κύρους μόδας και της τεχνογνωσίας που κατέχει ο Οίκος.

Έντονα φώτα υπογραμμίζουν τη μαγευτική ατμόσφαιρα των Λόφων του Χόλιγουντ, και οι τόνοι του σούρουπου καθρεφτίζονται σε υπέροχες αντανακλάσεις στους χρωματιστούς φακούς, τονίζοντας κομψά τα γεμάτα μαγνητισμό βλέμματα που ανταλλάσσουν οι πρωταγωνιστές.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου Gucci Techno Color διατίθεται παγκοσμίως στις μπουτίκ Gucci και σε high-end οπτικά καταστήματα.