**Νίκο Ρόσµπεργκ

Στις 27/11 ο Νίκο Ρόσµπεργκ στέφθηκε για πρώτη φορά πρωταθλητής στην πίστα του Αµπου Ντάµπι (Total Boss look)
-Το στυλ µου είναι αρκετά κλασικό και χαλαρό, άνετο αλλά κομψό. Μια συνηθισμένη μέρα προτιμώ να φοράω τζιν ή παντελόνια chinos συνδυασμένα με αθλητικά παπούτσια και ένα καλό, κλασικό πουκάμισο. Σε επίσημες περιπτώσεις ή ένα δείπνο, επιλέγω κοστούμια Boss Made to Measure (κατά παραγγελία).
-Εχω εµµονή με τα παπούτσια. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, κάθε είδους παπούτσια. Η σύζυγός μου επιμελείται το ντύσιμό μου.
-∆εν θα φορούσα ποτέ μαύρες κάλτσες με ανοιχτόχρωμα ρούχα – το έκανα μια φορά και η σύζυγός μου σοκαρίστηκε.
-Καθότι η Hugo Boss είναι ένας από τους σπόνσορες της ομάδας μας, «ντύνομαι συχνά με Boss, το οποίο είναι υπέροχο γιατί μου αρέσουν οι συλλογές της, ιδίως τα κοστούμια και τα μπουφάν. Εχει δημιουργήσει και μια συλλογή εμπνευσμένη από τη Φόρμουλα 1, τη Συλλογή «Boss for Mercedes-Benz».
*Η συνεργασία µεταξύ της Hugo Boss και της ομάδας μας ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 και η εμπειρία είναι καταπληκτική. Ιδίως η διαδικασία δημιουργίας των Made to Measure κοστουμιών. H Hugo Boss φροντίζει πάντα να είμαστε άψογα ντυμένοι ακόμη και στην πίστα, καθώς σχεδιάζει και παρέχει τις υψηλών επιδόσεων στολές που φοράμε στους αγώνες.
-Αυτό που αγαπώ στην Boss είναι τα υψηλής ποιότητας υλικά με τα οποία δουλεύει και η τέλεια εφαρμογή των κοστουμιών. Από την τελευταία συλλογή της Boss προτιμώ τα bomber μπουφάν σε σκούρο δέρμα ή πράσινο χακί.  
-Το καλύτερο στη Φόρµουλα 1 είναι το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού. Η εμμονή στη λεπτομέρεια, ο αγώνας για τελειότητα, η παγκόσμια υποστήριξη, τα μέρη όπου πραγματοποιούνται οι αγώνες, η ταχύτητα. Και, βεβαίως, το να κερδίζω στους αγώνες.
-Το µεγαλύτερο ατύχηµα που μου συνέβη ήταν στη Φόρμουλα 3, όταν δεν δούλεψαν τα φρένα και έπεσα κατευθείαν πάνω στο φράγμα από ελαστικά. Αυτή δεν ήταν μια καλή εμπειρία.
-Η αγαπηµένη στιγµή µου στους αγώνες ήταν η πρώτη νίκη μου στο Μονακό το 2013, η οποία ήταν απίστευτη. Το να κερδίσω στο Μονακό ήταν πολύ σημαντικό για μένα αφού μεγάλωσα εκεί, ενώ πρόκειται
και για τον κορυφαίο αγώνα στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ηταν υπέροχο το ότι μετά γιόρτασα με την οικογένεια και
τους φίλους μου.
-Μου αρέσει να είµαι σε φόρµα και υγιής κάνοντας ποδήλατο, τζόγκινγκ ή κολύμπι και πηγαίνοντας στο γυμναστήριο. Ακολουθώ μια δίαιτα χωρίς γλουτένη και καλλιεργώ τα δικά μου λαχανικά στο σπίτι. Μου αρέσει να τρώω υγιεινά, αλλά λατρεύω το ιταλικό φαγητό και, μια στο τόσο, προσφέρω στον εαυτό μου ένα κομμάτι πίτσα.
-Το σιρκουί που προτιµώ είναι του Μονακό. Μπορώ να μένω στο σπίτι μου, να αγωνίζομαι στους δρόμους της γειτονιάς μου και να βλέπω την οικογένειά μου.
-Πριν από έναν αγώνα ακούω μουσική και προσπαθώ να χαλαρώσω λίγο. Μετά μιλάω με τους μηχανικούς και μπαίνω στο αυτοκίνητο.
-Για να φθάσει κάποιος στην κορυφή της Φόρμουλα 1, πρέπει να έχει την ικανότητα να επικεντρωθεί πλήρως σε αυτό που κάνει. Η επιτυχία οφείλεται εν μέρει στην εμπειρία αλλά πιστεύω επίσης ότι γεννιόμαστε με αυτό.
-Τρέφω µεγάλο σεβασµό για τον Λιούις Χάµιλτον, αλλά είναι δύσκολο να κάνεις φιλίες στη Φόρμουλα 1. Είμαστε και οι δύο πολύ ανταγωνιστικοί και αυτό δυσκολεύει στο να έχουμε την τέλεια σχέση γιατί ο ανταγωνισμός είναι τόσο έντονος.
-Οταν ήµουν µικρός θαύµαζα τον Μίκα Χάκινεν, όταν ανταγωνιζόταν τον Μίχαελ Σουμάχερ.
-Οι καλύτερές µου στιγµές είναι ο γάμος μου και η γέννηση της κόρης μου.
-Ευτυχισµένο µε κάνει η οικογένειά μου. Εχω την πιο απίστευτη σύζυγο και την πιο χαριτωμένη κόρη, το να είμαι μπαμπάς είναι μια υπέροχη εμπειρία. Επίσης το να περνώ χρόνο με φίλους και βεβαίως η νίκη σε έναν αγώνα.
**Λιούις Χάµιλτον

Παρά τις 10 νίκες του (µία παραπάνω από τον Ρόσµπεργκ), ο Λιούις Χάµιλτον έχασε τον τίτλο (Total Boss look)

-Το στυλ µου είναι κομψό και περιστασιακά τολμηρό. Μου αρέσει να διαφέρω στο ντύσιμο. Αυτό βεβαίως εξαρτάται από την περίσταση και, αν πρόκειται για μια επίσημη εκδήλωση, φοράω κοστούμι. Λατρεύω το ότι τα Boss κοστούμια μού ταιριάζουν τέλεια. Στον ελεύθερο χρόνο μου ντύνομαι πιο απλά και καμιά φορά φανταχτερά.

-Τον αποκαλούν It-boy. Δεν με ενδιαφέρει αυτού του είδους η δημοσιότητα. Αλλά ναι, με ενδιαφέρει πολύ η μόδα. Μου αρέσει να ντύνομαι διαφορετικά και λίγο τολμηρά. Διαλέγω τα ρούχα μου μόνος μου αλλά έχω μια φίλη και με συμβουλεύει όταν της το ζητώ.
-Αθλητικό vs επίσηµο ντύσιµο. Εχω πάρα πολλά αθλητικά παπούτσια, ούτε ξέρω πόσα, αλλά τα φοράω όλα. Αισθάνομαι πιο άνετα με ένα ωραίο δερμάτινο μπουφάν ή ένα πλεκτό, τζιν και αθλητικά αλλά στις επίσημες υποχρεώσεις προτιμώ τα Boss κοστούμια μου. Κάποιες φορές σε ανάλογη βραδινή εμφάνιση μου αρέσει να φοράω και σμόκιν.
-Η µόδα είναι εντελώς υποκειμενική. Γι’ αυτό δεν νομίζω ότι πρέπει να την κρίνουμε συνολικά.
-Η συνεργασία με την Hugo Boss ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015. Ο οίκος μόδας σχεδιάζει και προσφέρει τις υψηλών επιδόσεων στολές που φοράει η ομάδα πιλότων της Φόρμουλα 1 της ομάδας μας. Φοράμε Boss στις επίσημες εκδηλώσεις και όταν ταξιδεύουμε.
-Η Hugo Boss μού αρέσει γιατί έχει κλασικό και παράλληλα σύγχρονο στυλ και μεγάλη ποικιλία τόσο στην επίσημη όσο και στην casual ένδυση.
-Η εµπειρία της συνεργασίας μου με την Hugo Boss είναι καταπληκτική, ιδίως η διαδικασία δημιουργίας των Boss Made to Measure κοστουμιών μου.
-Από τη συλλογή της Boss μού αρέσουν τα κλασικά και επίσημα μοντέλα, τα οποία αποπνέουν αυτοπεποίθηση και είναι διαχρονικά, κυρίως τα πολύ μαλακά δερμάτινα μπουφάν, τα παρκά και τα ελαφριά, λειτουργικά μπουφάν. Μου αρέσουν επίσης τα άνετα jersey και τα πλεκτά καθώς είναι εύκολα να φορεθούν και να συνδυαστούν.  
-Από την τελευταία «Boss for Mercedes-Benz» συλλογή, το κομμάτι που προτιμώ είναι το bomber μπουφάν με τον σηκωμένο γιακά, από τεχνητό jersey και με καπιτονέ μανίκια. Μου αρέσει το ελαφρώς επενδυμένο μπροστινό μέρος, το οποίο δεν αφήνει το κρύο να περάσει, και το ότι συνδυάζεται ιδανικά με πουλόβερ και τζιν. 
-Η µεγαλύτερη πρόκληση για κάποιον που βρίσκεται στην κορυφή της Φόρμουλα 1 είναι να παραμένει συγκεντρωμένος, σε φόρμα και υγιής. Πρέπει να μάθει να παραμένει θετικός τόσο στις επιτυχίες όσο και στις αποτυχίες και να αποδέχεται ότι θα υπάρχουν αποτυχίες.
-Το δυσκολότερο πράγμα είναι η πνευματική στάση τού να μην τα παρατάς ποτέ καθώς και το να διατηρείς υψηλό επίπεδο επιδόσεων.
-Πριν από έναν αγώνα, μου αρέσει να μένω στο δικό μου δωμάτιο που έχω στην πίστα, όπως όλοι οι πιλότοι. Καμιά φορά βλέπω μια ταινία ή ακούω μουσική – απλώς χαλαρώνω.
-Στους αγώνες αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι το να βρίσκομαι μέσα στο αυτοκίνητο. Λατρεύω την οδήγηση. Με συναρπάζει όχι τόσο η ταχύτητα αλλά το να βρίσκομαι στα άκρα και να ελέγχω το ανεξέλεγκτο. Η καλύτερη στιγμή είναι όταν κερδίζω πρωταθλήματα.
-Με τον Νίκο Ρόσµπεργκ, το γεγονός ότι συναγωνιζόμαστε στο πιό ανταγωνιστικό μηχανοκίνητο άθλημα στον κόσμο σημαίνει ότι πάντα θα υπάρχει ανταγωνισμός. Είμαστε συνάδελφοι που σέβονται ο ένας τον άλλο αλλά συγχρόνως σκληροί ανταγωνιστές.
-Ευτυχισµένο µε κάνουν τα σκυλιά μου, το καλό φαγητό, η καλή παρέα, οι φίλοι, η οικογένεια, η μουσική, τα παιδιά, το να βλέπω τη ζωή, να αισθάνομαι τη ζωή. Περνάμε συνήθως τη ζωή μας χωρίς να σταθούμε για ένα δευτερόλεπτο να δούμε τι μας περιβάλλει.
-Χαλαρώνω ακούγοντας μουσική ή παίζοντας πιάνο.
-Τα δύο άτοµα που θαυμάζω περισσότερο είναι ο Νέλσον Μαντέλα και ο Αϊρτον Σένα.

Χάµιλτον και Ρόσµπεργκ, όχι και πολύ χαµογελαστοί, στην παρουσίαση του νέου µονοθέσιου της Mercedes Petronas στις 22 Φεβρουαρίου 2016