Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Κοατσέλα, να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος. Λίγο πριν από τις εναρκτήριες νότες του ομώνυμου μεγάλου ροκ φεστιβάλ στην Καλιφόρνια τον Απρίλιο του 2016, η Καμίλ Ρόου κατέθετε στο «Vogue» τις προγραμματικές θέσεις της για το πρέπον prêt-à-porter ενός τέτοιου γεγονότος: «Οχι Τ-shirts συγκροτημάτων» ήταν η συμβουλή της. Δήλωση αναμφίβολα εντός των ορίων της ισορροπίας που οφείλει να κρατά ένα 26χρονο μοντέλο γαλλοαμερικανικής καταγωγής προκειμένου να δικαιολογήσει τόσο τις κατά καιρούς εκστρατείες της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον για την Dior Homme ή τις εμφανίσεις με τα χρώματα των Louis Vuitton, Victoria’s Secret, Gap και Tommy Hilfiger όσο και τις φωτογραφήσεις με το εύγλωττο μπλουζάκι «Disco Sucks» / «Rock’n’Roll Forever».

Τον Απρίλιο του 2016 αναγορεύθηκε από το «Playboy» Playmate του µήνα. Ηταν το πρώτο µη γυµνό εξώφυλλο του περιοδικού από την ίδρυσή του


Υπαινικτικά, η ευειδής Καμίλ φροντίζει να μιλά με αυτόν τον τρόπο στην καρδιά του σκεπτόμενου ροκά με έργα – την ύπαρξή της, δηλαδή, με περιτύλιγμα το ελάχιστο ύφασμα που προσφέρουν φανελάκια και σορτσάκια. Η γεννηθείσα στο Παρίσι κάτοικος Νέας Υόρκης δεν είναι για ποπ δόντια. Εξ ου και κόσμησε με την παρουσία της βιντεοκλίπ των The Strokes το 2011 και των MGMT το 2013 – δεν θα τη συλλάβετε την Καμίλ σε χιτ του Ρόμπιν Θικ σαν την Εμιλι Ρατακόφσκι. Η φωτογραφία στο Instagram που απεικονίζει τον Αxl Rose και τον Slash επί σκηνής στην επανένωση των Guns’N’Roses κατά την κορύφωση του φεστιβάλ τα λέει όλα. Και πλήθος από τον αντρικό πληθυσμό των 218.000 followers της θα έλεγαν για χάρη της «Ημουν κι εγώ στην Κοατσέλα»