Το Winery Monsieur Nicolas του Γιώργου Καραμήτρου βρίσκεται στο Μεσενικόλα Καρδίτσας, κάτω από τα όρη των Αγράφων και δίπλα στη Λίμνη Πλαστήρα, μια περιοχή που παράγει μερικά από τα ωραιότερα κρασιά της Ελλάδας. Μια καθαρά αμπελουργική περιοχή, ιδιαίτερα από το μεσαίωνα κι έπειτα, χάρη στην «οινογνωστική» κληρονομιά του γάλλου Monsieur Nicolas, από τον οποίο πήρε το όνομά της η περιοχή όπως και η ομώνυμη ποικιλία, που φύεται αποκλειστικά εκεί.

Εφέτος, ο οινοποιός Γιώργος Καραμήτρος ενώνει τον ζωηρό κόσμο του κρασιού με τη χαρά της ζωής και προσκαλεί όλους να μοιραστούν την ευθυμία με το μήνυμα spread the cheer! Ετσι, «ζωντανεύει» τις μνήμες των παιδικών μας χρόνων με το Le Petit Cirque, μια νέα σειρά κρασιών σε ατομική συσκευασία (187 ml), με vintage αισθητική και με έμπνευση από τη μαγεία του τσίρκου, των ακροβατών και την αστείρευτη χαρά.
Le Petit Cirque Rouge
Το μαγικό κόκκινο με τη μοναδική γεύση και άρωμα της ποικιλίας του Μαύρου Μεσενικόλα και το άγγιγμα της ποικιλίας Syrah. Με ρουμπινί χρώμα και επίγευση από αρώματα λουλουδιών και φρούτων του δάσους.
Le Petit Cirque Rosé
Ενα μοναδικό ροζέ από 100% Μαύρο Μεσενικόλα με αρώματα από τριαντάφυλλο και φρέσκα φρούτα και ισορροπημένη γλυκύτητα.

Le Petit Cirque Blanc
Ντελικάτο λευκό κρασί από τις ποικιλίες Chardonnay και Ασύρτικο, με λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα, και εκλεπτυσμένα αρώματα μπανάνας, αχλαδιού και άλλων κίτρινων φρούτων
Δώρα
Η σειρά Le Petit Cirque κυκλοφορεί και σε πρωτότυπο κουτί, με τρεις ατομικές φιάλες και δώρο 2 συλλεκτικά σουβέρ. Για επίσημες περιστάσεις επιλέξτε το επιβλητικό σετ του Messenicola και για πρωτότυπες έκπληξη το σετ των 3 κουτιών δώρου του Moi, je m’ en fous! με τα 6 σουβέρ του.

Περισσότερα στο www.domainemessenicolas.gr.