Η SantoWines (Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων) στηρίζει την πρωτοβουλία CruiseINN, έναν πρωτότυπο διαγωνισμό – θα πραγματοποιηθεί 17-21 Οκτωβρίου – και τον οποίο διοργανώνει το ThinkBiz, ο πρώτος φοιτητικός οργανισμός επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Ετσι τριάντα συμμετέχοντες, φοιτητές και νέοι επαγγελματίες έως 30 ετών, οι οποίοι προέρχονται από τους κλάδους του software development & engineering, της διοίκησης επιχειρήσεων, του marketing και του creative design καλούνται κατά τη διάρκεια τετραήμερης κρουαζιέρας να παρουσιάσουν τις ιδέες τους, να δημιουργήσουν ομάδες, να αναπτύξουν καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια και να ξεκινήσουν την δική τους βιώσιμη επιχείρηση με την βοήθεια μεντόρων και επιχειρηματιών. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι ο Τουρισμός και η Οινογαστρονομία.

Ο τελευταίος σταθμός της κρουαζιέρας είναι η Σαντορίνη. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο Οινοποιείο της SantoWines θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων των ομάδων και η αξιολόγησή τους από κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από σημαντικά πρόσωπα του χώρου των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της ανάπτυξης προϊόντων και των επενδύσεων, αλλά και η απονομή των βραβείων με κορυφαίο το χρηματικό έπαθλο των 3.500 ευρώ.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν σεμινάριο γευσιγνωσίας των πολυβραβευμένων κρασιών της SantoWines και των παραδοσιακών προϊόντων (ΠΟΠ ντοματάκι Σαντορίνης, φάβα, κάπαρη), ενώ θα παρακολουθήσουν και παρουσίαση του επιχειρηματικού μοντέλου της ένωσης, το οποίο αποτελεί ένα από τα πλέον επιτυχημένα case studies συνεταιρισμού στην Ευρώπη.

Περισσότερα στο http://getcruiseinn.com/