Aπό τις ποικιλίες Αθήρι, Aσύρτικο και Ροδίτη είναι φτιαγμένο αυτό το λευκό κρασί στο Πόρτο Καρράς της Σιθωνίας, στις πλαγιές του Μελίτωνα.

Έχει λαμπερό αχυρόξανθο χρώμα, αρώματα βοτάνων, λεμονιού, λευκόσαρκων φρούτων και μέντας. Στόμα με όγκο, φίνα οξύτητα και ζωηρή επίγευση που ξεχειλίζει από αρώματα εσπεριδοειδών. Συνοδεύει θαλασσινά, φρέσκα ψάρια, λευκά κρέατα, ζυμαρικά και ασιατική κουζίνα και σερβίρεται στους 8-10°C.