Ένα λευκό ξηρό κρασί μέτριας οξύτητας και υψηλού αλκοολικού τίτλου από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας της ποικιλίας Μαλαγουζιά, από το Κτήμα Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου. Ξεχωρίζει για τον δυνατό φρουτώδη χαρακτήρα του και είναι πλούσιο σε αρώματα από μάνγκο και ροδάκινο, με λεπτά χαρακτηριστικά και επίγευση που διαρκεί. Κατάγεται από τις πλαγιές του Βερτίσκου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και ταιριάζει με ψάρια, όστρακα, οστρακόδερμα, ζυμαρικά, ψητά λαχανικά, λευκά κρέατα και πράσινες σαλάτες. Σερβίρεται ιδανικά στους 8°-10° C.