Απόσταγμα στεμφύλων σταφυλής από την ηπειρωτική ποικιλία Ντεμπίνα, αργής, διπλής επιλεκτικής απόσταξης σε παραδοσιακούς άμβυκες και ήπια θερμοκρασία. Στο δεύτερο στάδιο αποστάζεται μόνο η καρδιά της απόσταξης, αφού αφαιρεθούν η κεφαλή και η ουρά, εξ ου και η ονομασία «Ψυχή της Ντεμπίνας»!

Αρώματα μήλου, αχλαδιού, εσπεριδοειδών, δαμάσκηνου αλλά και βανίλιας, από τη 12μηνη παλαίωση σε δρύινα βαρέλια, δένουν με τους 42% αλκοολικούς βαθμούς της Ντεμπίνας, αφήνοντάς μας μια ευχάριστη βελούδινη αίσθηση.
Απολαύστε την μόνη της, αλλά και ως γευστικό παρτενέρ με το επιδόρπιό σας, συνδυάζοντάς την κυρίως με γλυκά ταψιού, γλυκά με σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα και ανάλατους ξηρούς καρπούς.