Η ιστορία της τεκίλαςEl Jimador ξεκινά πριν από περίπου 20 χρόνια στη Casa Herradura, σε ένα από τα πιο εμβληματικά αποστακτήρια του Μεξικού, με έτος ίδρυσης το 1870. Με βάση τη μπλε αγαύη, η Νο1 σήμερα τεκίλα σε πωλήσεις στο Μεξικό, αλλάζει την εμφάνισή της και παρουσιάζει μια ανανεωμένη φιάλη αφιερωμένη στους jimadors, τους άνδρες που φροντίζουν για την καλλιέργεια του σπάνιου αυτού φυτού.

Τη El Jimador μπορούμε να τη συναντήσουμε σε δύο εκδόσεις:

Silver / Blanco

Μια διάφανη, μη παλαιωμένη τεκίλα από 100% αγαύη, με γλυκιά γεύση κίτρου και απαλή, ζεστή επίγευση, που αποτελεί εξαιρετική βάση για δημιουργικά κοκτέιλ.
El Jimador Reposado
Παλαιωμένη για δύο μήνες σε αμερικάνικο δρύινο βαρέλι,ξεχωρίζει για το χρυσαφένιο χρώμα και την ώριμη, πλούσια, γεμάτη πικάντικες νότες, γεύση της. Πίνεται σκέτηή ως βάση σε απολαυστικά κοκτέιλ.