από metereologos.gr
Τρίτη 22 Μαΐου 2018
 
 

Ο Τerroirista προτείνει

2011, Οινάρι Παρπαρούση, ΠΓΕ Πελοπόννησος
Ο Τerroirista προτείνει
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Οι δραστηριότητες της οινοποιίας ξεκινούν ουσιαστικά το 1974, με τον Θανάση Παρπαρούση να επικεντρώνεται στον αχαϊκό αμπελώνα. Με την πάροδο του χρόνου, στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι δύο κόρες του, Δήμητρα και Εριφύλη. Στη σημερινή του μορφή ο ιδιόκτητος αμπελώνας έχει συνολική έκταση 100 στρέμματα. Τα κρασιά της οικογένειας Παρπαρούση διαχρονικά έχουν φανατικούς φίλους, με το Οινάρι να αποτελεί από τα πιο αξιόπιστα-τίμια ερυθρά κρασιά της Πελοποννήσου.



*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.




Κάβα περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τη Δράμα με ισπανικό ταμπεραμέντο 
 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.