Οι δραστηριότητες της οινοποιίας ξεκινούν ουσιαστικά το 1974, με τον Θανάση Παρπαρούση να επικεντρώνεται στον αχαϊκό αμπελώνα. Με την πάροδο του χρόνου, στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι δύο κόρες του, Δήμητρα και Εριφύλη. Στη σημερινή του μορφή ο ιδιόκτητος αμπελώνας έχει συνολική έκταση 100 στρέμματα. Τα κρασιά της οικογένειας Παρπαρούση διαχρονικά έχουν φανατικούς φίλους, με το Οινάρι να αποτελεί από τα πιο αξιόπιστα-τίμια ερυθρά κρασιά της Πελοποννήσου.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.