Δύο ξεχωριστά αποστάγματα του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, το Τσίπουρο με γλυκάνισο και το Τσίπουρο με κρόκο (σαφράν), απέσπασαν δύο χρυσά μετάλλια στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης, o οποίος διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Διεθνούς οργανισμού Ο.Ι.V int. (International Organization of Vine and Wine) και την επιμέλεια της Ενωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος.

Η διάκριση αυτή επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο τη ποιότητα του αυθεντικού αυτού τσίπουρου που είναι αναγνωρισμένης γεωγραφικής ένδειξης από το 1989 και παράγει ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, χρησιμοποιώντας την ποικιλία σταφυλιού Μοσχάτο Τυρνάβου, η οποία διακρίνεται για τα φινετσάτα αρώματά της, όπως αυτό του τριαντάφυλλου.

Το αυθεντικό τσίπουρο Τυρνάβου καθώς και άλλα ποιοτικά προϊόντα του Α.Ο.Σ Τυρνάβου μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένες κάβες, εστιατόρια καθώς και σε αλυσίδες λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού www.tirnavoswinery.gr