Το σεμινάριο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού» από τη Wine Plus είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για το κρασί και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό, αλλά και για εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις βασικές τους γνώσεις, πριν ξεκινήσουν να έρχονται στις τακτικές συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI’96.

Με οδηγό τη χημικό-οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα οι συμμετέχοντες θα μάθουν τι είναι το κρασί, πώς φτιάχνεται και πώς η ποικιλία του σταφυλιού επηρεάζει τη γεύση του, πότε ένα κρασί είναι έτοιμο για κατανάλωση και πώς η ηλικία του και η εσοδεία παραγωγής το επηρεάζουν, πώς δοκιμάζουμε, αξιολογούμε και περιγράφουμε ένα κρασί, μεταφράζοντας με σωστές λέξεις τις οπτικές, οσφρητικές και γευστικές εντυπώσεις μας, αλλά και πώς θα συνδυάσουμε σωστά το κρασί μας με το φαγητό μας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 στο Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, τηλ. 2310 017000).

Ξεκινά στις 18.30 το απόγευμα, περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό, γευστική δοκιμή κρασιών και συμμετοχή στην πρώτη για τη φετινή σεζόν συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI’96, η οποία θα ακολουθήσει αμέσως μετά (20:00 – 22:00).

Το κόστος συμμετοχής είναι 18€.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr