Πρόκειται για μια καλοδουλεμένη έκφραση του σαντορινιού αμπελώνα με έμφαση στην αρωματική διαύγεια, τον κρυστάλλινο χαρακτήρα και την οξύτητα-ξυράφι, σήμα κατατεθέν του νησιού. Δημιούργημα των enfants terroiribles του ελληνικού αμπελώνα Γιάννη Παρασκευόπουλου και Λέοντος Καράτσαλου που εδώ και χρόνια έχουν αγκαλιάσει δύο σπουδαίες ζώνες (Νεμέα – Σαντορίνη) και μας τροφοδοτούν με όμορφες οινικές αναμνήσεις.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.