H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», εκδότρια του περιοδικού BHMAGOURMET, (εφεξής καλούμενη «η Διοργανώτρια Εταιρεία») σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» (εφεξής καλούμενης «ο Συνεργάτης») διοργανώνει Διαγωνισμό από την Κυριακή 13/04/2014 έως και την Κυριακή 12/10/2014. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί αποκλειστικά στο δικτυακό τόπο του περιοδικού BHMAGOURMET www.vimagourmet.gr με τους ακόλουθους όρους:

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος ή εξωτερικού, αναγνώστες του περιοδικού BHMAGOURMET. Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στις εταιρείες «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.» και «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ», καθώς και των συνδεδεμένων με αυτές εταιρειών, καθώς επίσης οι προμηθευτές τους ή εταίροι τους, οι εργαζόμενοι στο σύνολο των διαφημιστικών εταιρειών που τυχόν εμπλακούν σε αυτό το διαγωνισμό, καθώς και οι οικογένειες όλων των ανωτέρω εργαζόμενων μέχρι β΄ βαθμού συγγένειας.

2. Ο διαγωνισμός άρχεται με το τεύχος Απριλίου 2014 το οποίο κυκλοφορεί την 13η.4.2014 και λήγει με το τεύχος Σεπτεμβρίου 2014 (εξαιρείται το τεύχος Αυγούστου). Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο e-mail του περιοδικού marinopoulos@tovima.gr με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό Home Cook», επισυνάπτοντας μόνο μια (1) φωτογραφία της συνταγής που εκτέλεσαν με τα τέσσερα βασικά συστατικά που δίδονται σε κάθε τεύχος.

3. Η ανάδειξη των νικητών εκ των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό θα επιλεγεί από την συντακτική ομάδα του περιοδικού BHMAGOURMET προκειμένου κάθε μήνα τρεις (3) τυχεροί νικητές να κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας εκατό (100,00€) Ευρώ έκαστη, την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν σε όλα τα καταστήματα του Συνεργάτη.

4. Μια από τις νικήτριες συνταγές που θα επιλέξει η συντακτική ομάδα θα εκτελείται και θα φωτογραφίζεται εκ νέου και θα δημοσιεύεται στο περιοδικό BHMAGOURMET και τον δικτυακό τόπο www.tovimagourmet.gr σε ειδικό section μετά το πέρας του Διαγωνισμού. Στο περιοδικό BHMAGOURMET και τον δικτυακό τόπο www.tovimagourmet.gr θα δημοσιεύονται και τα ονόματα των άλλων δύο νικητών του διαγωνισμού.

5. Η συμμετοχή στην Κλήρωση συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε συμμετέχοντος προς την Διοργανώτρια και την Εταιρεία, προκειμένου αυτές να προχωρήσουν στην επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με τον Ν. 2472/97 όπως ισχύει. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πληροφόρησης, εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων κατά τις ειδικότερες διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας απευθυνόμενοι για αυτό στο τηλέφωνο 210 6188 512 και 8001130030. Τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την ειδοποίηση των νικητών για την παραλαβή των δώρων τους, ενώ ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν και για προωθητικούς σκοπούς.

6. H παράδοση των δώρων θα γίνει στην εταιρεία «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» οδός Αγίου Δημητρίου αρ. 63, Άλιμος Τ.Κ. 174 56. Στην περίπτωση που κάποιος νικητής είναι ανήλικος, το δώρο που έχει κερδίσει μπορεί να το παραλάβει μόνο το πρόσωπο που ασκεί την γονική μέριμνα, προσκομίζοντας τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν αυτή την ιδιότητα.

7. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού, να αλλάζει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκεια του, ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση, με σχετική ανακοίνωση στο δικτυακό του τόπο.

8. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση των διαγωνιζομένων ως προς την τήρηση και επεξεργασία των δεδομένων τους από την Διοργανώτρια για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως εκάστοτε ισχύει. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων συμμετοχής.