ΥΛΙΚΑ (για 16 σουβλάκια)

8 χωριάτικα λουκάνικα, σε χονδρές ροδέλες

16 µανιτάρια πορτοµπέλο

2 πιπεριές κόκκινες, σε καρέ

2 πιπεριές κίτρινες, σε καρέ

2 ντοµάτες, χωρίς τα σπόρια, σε καρέ

1 κρεµµύδι, σε καρέ

έ.π. ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1 Μουσκεύουµε στο νερό τα ξυλάκια για τα σουβλάκια για µισή ώρα. Καθαρίζουµε τα µανιτάρια, τα κόβουµε στη µέση, τα βάζουµε σε σουρωτήρι και τα αλατοπιπερώνουµε.

2 Περνάµε σε κάθε ξυλάκι εναλλάξ ένα κοµµάτι µανιτάρι,ένα κοµµάτι πιπεριά κίτρινη, ένα κοµµάτι κρεµµύδι, ένα κοµµάτι πιπεριά κόκκινη, ένα κοµµάτι λουκάνικο, µέχρι να τελειώσουν τα υλικά µας. Υπολογίζουµε µισό λουκάνικο σε κάθε καλαµάκι.

3 Τα λαδώνουµε ελαφρά και τα αλατο-πιπερώνουµε απ’ όλες τις µεριές.

4 Τα ψήνουµε στη σχάρα για περίπου 15 λεπτά, µέχρι να ροδίσουν από κάθε πλευρά.

TAΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΦΑ WEISS,Σταρένια και αφιλτράριστη

Ξανθιά και με πλούσιο αφρό, η ΑΛΦΑ Weiss συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της μπύρας ΑΛΦΑ με τα αρώματα και τη φρουτώδη αίσθηση της κατηγορίας Weiss.