Από το SantΑnna, τον νέο πολυχώρο διακοπών στη Μύκονο που μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του και αποτελεί δημιούργημα των Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστου Αθανασιάδη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν μερικά «ψαγμένα» εστιατόρια. Συγκεκριμένα, ένα εστιατόριο µε πρωτοποριακή ελληνική – μεσογειακή κουζίνα και ένα sushi & raw bar. Και δεν θα μπορούσαν να λείπουν, επειδή ο επιχειρηματίας Χριστοφορίδης και ο σεφ Αθανασιάδης είναι οι ιδρυτές του Nice n Easy Group, οι ίδιοι που δημιούργησαν το πρώτο nice n easy στο Κολωνάκι το 2008 εν μέσω κρίσης. Ακολούθησε το nice n easy στην Κηφισιά και κατόπιν το εστιατόριο της Μυκόνου στη Μικρή Βενετία το οποίο από φέτος προσφέρει ένα εξ’ ολοκλήρου gluten free μενού. Δίπλα στο nice n easy της Μυκόνου δημιουργήθηκε το nice n easy – The Tavern μια καθαρόαιμη ελληνική ταβέρνα με ελληνικές συνταγές μαγειρεμένες με τοπικές πρώτες ύλες.

Στα εστιατόρια του SantAnna, που αρχιτεκτονικά ακολουθούν το σχήμα του κύκλου το οποίο παραπέμπει στη μορφή των Κυκλαδίτικων νησιών και έχουν θέα στο Αιγαίο, ο σεφ Χρήστος Αθανασιάδης έχει εμπνευστεί μοναδικά μενού με εποχικά πιάτα βασισμένα στη farm – to – table φιλοσοφία του nice n easy group και δροσιστικά ποτά και κοκτέιλ.
Στο 300 θέσεων εστιατόριο ο Chef de Cousin Άκης Αμηράς και ο Sous chef Γιώργος Νεστορίδης, υπό την καθοδήγηση του executive chef Χρήστου Αθανασιάδη, μαγειρεύουν γεύσεις με μεσογειακή ταυτότητα, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και οργανικές πρώτες ύλες από τη Μύκονο και τα γύρω νησιά.

Στο Sushi and Raw Bar χωρητικότητας 45 θέσεων, το μενού περιλαμβάνει ασιατικές προτάσεις με τοπικά θαλασσινά, ένα ειδικά σχεδιασμένο all – day μενού για την παραλία με σνακ, σάντουιτς κατά παραγγελία, φρεσκοφτιαγμένα boxes με sushi αλλά και μια ποικιλία χυμών με υγιεινές super food επιλογές.

Φυσικά όλα ανήκουν στο Nice n Easy Group, όπως και το Nesaea, ένα εστιατόριο που αντλεί έμπνευση από τις συνταγές και τα υλικά των ελληνικών νησιών και προσφέρει δημιουργική ελληνική κουζίνα, με τοπικές πρώτες ύλες. Βρίσκεται σε ένα από τα «μυστικά» σημεία της Μυκόνου στην περιοχή του Καλαφάτη και έχει λιτό κυκλαδίτικο στυλ και υπέροχη θέα.