Ένα καινούργιο εστιατόριο με έμφαση στις θαλασσινές γεύσεις ανακαλύψαμε πρόσφατα στο κέντρο της Γλυφάδας. Το «Στον Αφρό» ήρθε για να προσθέσει στη γαστρονομική σκηνή της περιοχής μια νέα και ολόφρεσκη πρόταση ελληνικής δημιουργικής και μεσογειακής κουζίνας με fusion επιρροές, αφού το μενού του έχουν επιμεληθεί οι σεφ του γνωστού εστιατόριου Ιθάκη Αντώνης Κουρκούτας και Σπύρος Ασήμης.

Τα πιάτα, φτιαγμένα με εκλεκτές πρώτες ύλες από τη θάλασσα, αποτελούν είτε απλές είτε πιο σύνθετες παρασκευές, αποτέλεσμα εμπνευσμένων συνδυασμών και σωστών τεχνικών στην κουζίνα, που – όπως ξέρουμε – είναι τα θεμέλια της πλούσιας γεύσης. Συνοδεύονται με κρασιά του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μια πλήρως ενημερωμένη wine list με σύγχρονες ετικέτες, αλλά και με επιλεγμένα αποστάγματα.

Στον Αφρό: Φοίβης 11, Γλυφάδα, τηλ. 210 8985 144, ανοιχτά καθημερινά 12:00-01:00.