Το ξενοδοχείο Margi υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν στο εστιατόριο Malabar και το fine dining εστιατόριο Patio, το οποίο συγκαταλέγεται στη λίστα του CNN με τα καλυτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2017. {{{ moto }}}

O ταλαντούχος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής δανείζεται φρέσκες πρώτες ύλες από τη φάρμα του The Margi και συνθέτει μοναδικά πιάτα, όπως σφυρίδα με κινόα με μυρωδικά της φάρμας, καθώς και αρνάκι με ψητή μελιτζάνα, αρωματισμένη με κόλιαντρο, τζίντζερ και σάλτσα γιαουρτιού.

Έτσι λοιπόν, από τις 18 Μαΐου, σε 9 μοναδικά τραπέζια στο αίθριο του ξενοδοχείου, το Patio υπόσχεται ότι θα προκαλέσει τους λάτρεις των gourmet γεύσεων. Με εμφανείς αναφορές στις εικαστικές τέχνες που συμβολίζουν την καλλιτεχνική διάσταση της υψηλής γαστρονομίας, ο σεφ έχει σχεδιάσει ένα μενού που εστιάζει στις καθαρές γεύσεις και αναδεικνύει την αγνότητα των πρώτων υλών, πολλές εκ των οποίων προέρχονται από τη φάρμα του The Margi.
Ως μέρος των υπηρεσιών του Patio διατίθενται επιλογές food & wine pairing καθώς και τρόλεϊ τυριών με ποικίλα από ελληνικά και άλλα τυριά ευρωπαϊκής προέλευσης που παρουσιάζονται και σερβίρονται μπροστά στους καλεσμένους.