Η ίδια ομάδα του POINT a, την οποία γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι στο roof garden του ξενοδοχείου Ηρώδειο, εμπνεύστηκε και δημιούργησε για αυτές τις γιορτές πλούσια μενού.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας καλεί σε ένα γαστρονομικό ταξίδι με μακαρόν τρούφας με πικάντικη μαρμελάδα αχλάδι, φουά γκρα σε κροκάν αμύγδαλου με τσάτνεϊ ροδιού, κοκοράκι μπρεζέ με σάλτσα από μαύρες τρομπέτες, μιλφέιγ με πατέ από συκωτάκια πουλιών και περγαμόντο, τάρτα γκοργοντζόλας με αχλάδι ποσέ νεροκάρδαμο και προσούτο, καραμελωμένο rib μοσχίδας Wellington με κράνα και λαχανικά confit, ενώ ο επίλογος γράφεται με ένα σοκολατένιο δάσος από βασιλομανήταρα.

Ακόμη, ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στρώνει ένα κυριακάτικο μεσημεριανό τραπέζι με σούπα αυγολέμονο, κις λορέν, ρολό γαλοπούλας, ενώ για το καλωσόρισμα του νέου έτους το μενού περιλαμβάνει βελουτέ γλυκοπατάτας, πλατό παρμεζάνα προσούτο με ψητά αχλάδια, χοιρινό με πατατούλες confit και καραμελωμένα καρότα και φυσικά παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Κυριακάτικα μενού Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς τιμή ανά άτομο/35 ευρώ

Παραμονή Χριστουγέννων τιμή ανά άτομο/50ευρώ

Παραμονή Πρωτοχρονιας τιμή ανά άτομο/50ευρώ

Κρατήσεις απαραίτητες: τηλ. 2109 236 832 / Ξενοδοχείο Herodion, Ροβερτου Γκάλλι 4, Ακρόπολη

www.facebook.com/HerodionHotelAthens

Ανοιχτά καθημερινά από τις 12.00 – 23.00, τις παραμονές των εορτών 19.00 – 01.00