Divani Caravel Hotel

Ο ζεστός χώρος του Brown’s Bar Restaurant σας υποδέχεται για το ρεβεγιόν της παραμονής Χριστουγέννων με εκλεκτές γεύσεις συνοδεία ζωντανής μουσικής. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς μπορείτε να απολαύσετε το γιορτινό μενού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βραδιά και να ακούσετε live ενδιαφέρουσες μουσικές επιλογές στο Brown’s καθώς και στην αίθουσα Horizon, με θέα στην Ακρόπολη. Δοκιμάστε ακόμη το τελευταίο brunch του 2016 και το πρώτο του 2017 στο καλαίσθητο Café Constantinople.

Divani Apollon Palace & Thalasso

Η εμπειρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αποκτά άλλο ύφος με θέα τη θάλασσα. Γιορτάστε το ρεβεγιόν της παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς απολαμβάνοντας γεύσεις από τον εορταστικό μπουφέ και ακούγοντας ζωντανή μουσική. Εναλλακτικά στο A+D Bar μπορείτε να γευτείτε τα εξαιρετικά πιάτα που ο σεφ του ξενοδοχείου έχει ετοιμάσει ειδικά για τις ημέρες αυτές με τη ζωντανή μουσική να δίνει τον ρυθμό για ένα δυνατό πάρτι! Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το brunch πρωταγωνιστεί.

Divani Meteora Hotel

Οι γιορτές μοιάζουν διαφορετικές στη σκιά των Μετεώρων. Μακριά από τη βουή της πόλης και με θέα που κόβει την ανάσα στους επιβλητικούς βράχους, μπορείτε να ζήσετε την άλλη πλευρά των Χριστουγέννων, βιώνοντας στιγμές κατάνυξης με μια ξενάγηση στα μοναστήρια και τα αξιοθέατα της περιοχής. Γευτείτε γιορτινά πιάτα την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και απολαύστε απογεύματα γεμάτα ηρεμία δίπλα στο τζάκι όσο θα δοκιμάζετε γλυκά και αλμυρά εδέσματα ειδικά επιλεγμένα για τις ημέρες αυτές.

Divani Palace Larissa

Η θεσσαλική πρωτεύουσα έχει ντυθεί γιορτινά και σας υποδέχεται στο πιο εύφορο μέρος της χώρας θέτοντας τις βάσεις για μια νέα χρονιά γεμάτη καρπούς. Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες γεύσεις και πιο σύγχρονα πιάτα συναντιούνται στο μενού που έχει ετοιμάσει ειδικά για τα ρεβεγιόν παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ο σεφ του ξενοδοχείου, ενώ οι εξαιρετικές θεραπείες spa προσφέρουν την απαραίτητη χαλάρωση και ευεξία για τη δυναμική υποδοχή της νέας χρονιάς.