Το Βαρούλκο Seaside έχει μπει στο πνεύμα των γιορτών με τις σάλες του στολισμένες και με ανανεωμένη την ομάδα της κουζίνας, η οποία φέτος δημιούργησεγια τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μενού με εμπνευσμένες γεύσεις. Για την παραμονή των Χριστουγέννων το μενού περιλαμβάνει: ταρτάρ γαρίδας με κονσομέ, τζίντζερ, λέμονγκραςκαι ζελέ καρότου,γαρίδαjumboμε κους κους αρωματισμένο με παντζάρι και καφέ εσπρέσο, cotedeveauxμε ψητά σπαράγγια, νιόκι και παλαιωμένη παρμεζάνα και για επιδόρπιο,μπάρα μους κάστανου σε μπισκότο αμυγδάλου και σορμπέμανταρίνι.

Το μενού για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει:καραβίδες σε λάχανοsavoy,μπαρμπούνι με σπαγγέτι λαχανικών και ζωμό με σαφράν,αρνί γάλακτος σιγομαγειρεμένο με αραβικό κουςκους και σελινόριζα και σφαίρα σοκολάτας με μουςgianduja, φουντούκι και σορμπέφραμπουάζ.

Μενού ρεβεγιόν (€ 85/άτομο).

Ακόμη, στον Πολυχώρο Varoulko μπορείτε να διοργανώσετε την εκδήλωσή σας (events, parties & private dining)μετη σφραγίδα γεύσης και φιλοξενίας από την ομάδα του Βαρούλκου.