Το Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort βρίσκεται σ’ ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου, με μπανγκαλόου μοναδικής αισθητικής, χτισμένα αμφιθεατρικά, ν’ αγναντεύουν το Ναό του Ποσειδώνα, μέσα από τα πεύκα του αττικού τοπίου.

Ο διακεκριμένος Executive Chef Σάκης Τζανέτος σας προτείνει πιάτα με εξαιρετικές πρώτες ύλες από το μποστάνι του ξενοδοχείου και την AgrecoFarms, με ισορροπία στους συνδυασμούς, τεχνική στην εκτέλεση και αισθητική στην παρουσίαση.Τα signature πιάτα του The Cape Sounio Restaurant, τα αγαπημένα comfort φαγητά στο Aegean Grill δίπλα στην πισίνα και οι μεζέδες ελληνικού καλοκαιριού στο Yali Waterfront Cabanas Restaurant υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Οι ξεχωριστοί χώροι του ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενήσουν την εκδήλωση των ονείρων σας.
Μη χάσετε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες με θεματικά μενού εμπνευσμένα από τον μύθο του Αιγαίου, καθώς και το βραβευμένο με χρυσό βραβείο μενού «Αφροδισιακή εμπειρία» με κάθε πανσέληνο. Οσο για τους μικρούς μας φίλους, οι δραστηριότητες δεν σταματούν: ξενάγηση στο μποστάνι του ξενοδοχείου και μαθήματα υγιεινής μαγειρικής βασισμένα στην κρητική διατροφή υπό μορφή παιχνιδιού!
67o χλμ. Αθηνών – Σουνίου, Σούνιο. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλ. 22920 69700, e-mail: www.capesounio.comwww.grecotel.com