Aτμοσφαιρικό το βράδυ, οικείο το μεσημέρι, χαλαρά επαγγελματικό, φιλικό, το Kastri Bistro είναι ένα εστιατόριο
που φαίνεται να ακολουθεί τη δική σου διάθεση. Ισως είναι οι αναπαυτικοί καναπέδες, οι πίνακες ελλήνων ζωγράφων στους τοίχους, οι μεγάλες βιβλιοθήκες με βιβλία διαθέσιμα στους επισκέπτες που σε κάνουν να νιώθεις πως ήρθες στον δικό σου χώρο. Από εκεί και μετά η γεύση αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο. Ο Executive Chef του ξενοδοχείου Θοδωρής Καρίνος και ο Chef de Cuisine του Kastri Bistro Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος δημιουργούν πιάτα με έμπνευση από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Με μια αξιοπρόσεκτη ισορροπία οι εποχικές πρώτες ύλες από την Ελλάδα συνδυάζονται με εκλεκτά υλικά από το εξωτερικό και δημιουργούν γαστρονομικά διαμάντια. Οι σεφ δεν διστάζουν να ρισκάρουν και να πειραματιστούν συνδυάζοντας τη μαστίχα με το Μετσοβόνε και το αβγό με καπνιστό χέλι και Αρσενικό Νάξου. Δοκίμασα και προτείνω το βιτέλο τονάτο -ένα από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει-, τη χορτόπιτα με άγρια μεσσηνιακά χόρτα, τα λουκουμαδάκια μετσοβόνε με μαρμελάδα ντομάτας, τις καραβίδες με κουσκουσάκι και τσίμπησα από τους διπλανούς κοτόπουλο με ριζότο λεμονιού και ανοιχτό ραβιόλι παστιτσάδα. Για το τέλος η τάρτα λεμόνι με φεγιετίνι πραλίνα φουντουκιού και το ντουέτο από εκλέρ με κρέμα σοκολάτας και εκλέρ με κρέμα βανίλιας και βατόμουρα ήταν εξαιρετικά. Πολύ καλή και η λίστα των κρασιών με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα. {{{ moto }}}