Καλαμάρι κοντοσούβλι, χταπόδι καρπάτσιο, γαρίδες με πέστο φέτας, καπνιστό χέλι στο κεραμίδι, κεμπαπάκια σουπιάς! Το μενού στο Sea Bar είναι ευρηματικό και ταυτόχρονα εύγευστο. Το φιλέτο τόνου σε κρούστα μυρωδικών, το λαβράκι με τσιγαριαστά χόρτα, το σουβλάκι σολομού με ασιατικές νότες, το κριθαρότο θαλασσινών, τα linguini με γαρίδες θα σας βάλουν σε δίλημμα ως προς το ποια θα πρέπει να είναι η επιλογή σας αλλά θα έχετε τη σιγουριά ότι σε κάθε περίπτωση θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Στο Sea Bar γίνεται ένα επιτυχημένο πάντρεμα κλασικήςκαιδημιουργικής μεσογειακής κουζίνας με έμφαση στα πολύ καλής ποιότητας ψάρια και τα θαλασσινά.Στον καλόγουστο καιμοντέρνοχώρο που κυριαρχεί το ξύλοκαι ταχρώματατηςάμμουκαιτηςθάλασσας, η ομάδα του εστιατορίου θα σας βοηθήσει να συνδυάσετε το πιάτο που θα επιλέξετε με αποστάγματα και κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα και μπίρες ελληνικής και ξένης παραγωγής. {{{ moto }}}