Το εστιατόριο Alia Brasserie γιορτάζει τη γαλλική κουζίνα με ένα γευστικό τριήμερο στις 19, 20 και 21 Μαρτίου. Ετσι από τις 12 το μεσημέρι θα μπορεί κανείς να απολαύσει γαλλικά τυριά στο Αlia Lounge & Bar, ενώ από τις 19.00 ως τις 22.30 θα σερβίρεται ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας από τον executive chef Στράτο Καλαθάκη, το οποίο θα συνοδεύεται από γαλλικές ετικέτες κρασιών.

Για τους λάτρεις των γαλλικών τυριών καικρασιών έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό σεμινάριο γευσιγνωσίας, το «L’art des fromages & vins», το Σάββατο 20 Μαρτίου από τις 19.30 ως τις 21.00, από τουςΓιώργο Κυριακόπουλο (Deli Provence) και τον sommelier Γιώργο Φλούδα (Trinity wines).

Μενού Γευσιγνωσίας

Ποικιλία γαλλικών τυριών σε παλέτα με χειροποίητη μαρμελάδα αγριοφράουλας και σπιτικά αλμυρά μπισκότα

Κρασί: Whispering Angel, Provence AOP Rosé

Γαλλική σαλάτα εποχής με πράσινα σπαράγγια, crème fraîche με μυρωδικά και κρουτόν βουτύρου

Κρασί: Pouilly-Fumé, Jean Max Roger

Κολοκύθα Musquee De Provence με ψητά λαχανικά Βρυξελλών, βασιλικά μανιτάρια τρομπέτες και σιρόπι από χειμωνιάτικη αγριότρουφα

Κρασί: Côtes du Rhône, Château de St Cosme

Καρδιά μοσχαρίσιου φιλέτου για δύο άτομα με λαχανικά εποχής, σάλτσα βουτύρου Choron και παραδοσιακή πατάτα au gratin

Κρασί: Chateau des Trois Tours, Bordeaux

Moelleux au chocolat με πραλίνα και κρέμα βατόμουρων cassis

Κρασί: Eau de Vie, Framboise Sauvage

Τιμή: 76 ευρώ (μαζί με τα κρασιά)

Για πληροφορίες καικρατήσεις επικοινωνήστε με το 210 890 2000 ή επισκεφθείτε www.astirpalace.com