Το Kiku σας προσκαλεί στο πρώτο διεθνούς χαρακτήρα γαστρονομικό φεστιβάλ, όπου ο executive chef Δημήτρης Κατριβέσης και διακεκριμένοι σεφ φίλοι του δημιουργούν από κοινού ένα mixed experienced menu (οχτώ πιάτων), ειδικά σχεδιασμένων για το κοινό του Kiku Next Generation.

Οι σεφ θα ταξιδέψουν στην Αθήνα από το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Βιέννη και το Μονακό για να συναντηθούν πίσω από την κουζίνα του Kiku με τον Δημήτρη Κατριβέση, αποσκοπώντας στην ένωση δυτικών και ασιατικών avant garde γεύσεων.

Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί στις 10 Φεβρουαρίου με τον ιάπωνα TaijiMaruyama από τοKiru London – το 2009 βραβεύτηκε ως τρίτος καλύτερος sushi chef στον κόσμο. Κατά τον πρώτο κύκλο του φεστιβάλ ακολουθούν σεφ όπως ο Akrame Benallal (βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin), ο Filip Langhoff (βραβευμένος με 1 αστέρι Michelin) και ο Αθηναγόρας Κωστάκος(νικητής του διαγωνισμού Τοp chef).

Chefs 1oυ κύκλου

Taiji Maruyama (10/02/2016) – Kiru Restaurant London (ex executive chef of Nobu)

Athinagoras Kostakos (24/02/2016) – Bill & Coo Mykonos

Filip Langhoff (10/03/2016) – ASK Restaurant Finlad ( 1 Michelin star)

Akrame Benallal (29/03/2016) – AKRAME Restaurant Paris ( 2 Michelin stars)

Το κάθε mixed experienced menuθα περιλαμβάνει οχτώ συνολικά πιάτα – τέσσερα από τον διακεκριμένο guest chef και τέσσερα από τον executive chef του Kiku.

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6776 759, reservation@athenskiku.com