από metereologos.gr
Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
 
 

Zουμερά: Εργον

Η Ελλάδα της γεύσης
Zουμερά: Εργον
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Το μοντέρνο μπακάλικο με τα ελληνικά προϊόντα των τοπικών παραγωγών, η χάρη του οποίου έχει φτάσει ως το Λονδίνο, το ήξερα και προτού φτάσω στη Ρόδο. Σπουδαία ιδέα και δουλειά επίσης. Χάρηκα όμως ιδιαίτερα όταν οι φίλοι μου εκεί μας το υπέδειξαν ως το καινούργιο τους στέκι για φαγητό. Από το μενού που υπογράφει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος – και υλοποιεί η ομάδα της Ρόδου – επιλέξαμε ντάκο, παστουρμαδοπιτάκια, πατάτες τηγανητές με τριμμένη γραβιέρα Νάξου, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε μυρωδικά, καρμπονάρα και σολομό σε σούπα ντομάτας. Ολα νόστιμα και καλοφτιαγμένα, με μια μικρή παραφωνία: ο σολομός δεν ταίριαζε με την όξινη σούπα ντομάτας. Και μια παράκληση: το φιλικό και ευγενέστατο σέρβις ας ήταν λίγο πιο γρήγορο.
Ergon, Greek Deli + Cuisine: Ηρώων Πολυτεχνείου 18, Ρόδος, τηλ. 22410 34426


Εστιατόρια περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζουμερά: Το Περιβόλι στη Βάρη 
Ζουμερά: Taverna Catalana 
Ζουμερά: Paseo 
Ζουμερά: Indian Kitchen 
 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.