Σε ένα μικρό λοφίσκο με θέα το ατελείωτο γαλάζιο το Οuzeri Aegeon δίνει βάση στην ελληνική κουζίνα μέσα από τις δημιουργίες ενός σεφ που αγαπά την γαστρονομική μας παράδοση. Ετσι ο σεφ Κώστας Δημόπουλος σεβόμενος την πρώτη ύλη του, τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά, δημιουργεί σύγχρονες γεύσεις βασιζόμενος ακριβώς στους θησαυρούς της ελληνικής κουζίνας.

Καθώς λοιπόν ο ήλιος βυθίζεται στη θάλασσα στο τραπέζι φθάνουν πιάτα όπως: καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ψητό μανούρι και γλάσο μπαλσάμικο, λαχταριστοί λουκουμάδες φέτας με λιαστή ντομάτα, μπακαλιαροκεφτέδες και φυσικά φρέσκιες σαλάτες – ιδιαίτερη η «τραγανή» σαλάτα με παπαρδέλες λαχανικών, απάκι και παναρισμένο ανθότυρο. Δεν λείπουν φυσικά τα εξαιρετικά κρεατικά αλλά και τα σπαγγέτι.

Grand Resort Lagonissi 40ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, τηλ. κρατήσεων 22910 76000. Πέμπτη έως Τρίτη 20.00-00.30 ( Τετάρτη κλειστά)