Εθνικ μεν αλλά όχι φολκλόρ, με μοντέρνο ύφος, ανοιχτή κουζίνα και κάποιες εξ Ινδίας αναφορές στη διακόσμηση, το Indian Kitchen μάς χάρισε μια βραδιά με καυτερές αναζητήσεις. Τα τραγανά πιτάκια papadum και τα ελαφρώς πικάντικα samosas για την αρχή ακολουθήθηκαν από onion bhajis (τηγανητές φέτες κρεμμυδιών βουτηγμένες σε ζύμη από ρεβιθάλευρο), aloo gobi (σοταρισμένες πατάτες και κουνουπίδι με κύμινο), κλασικό κοτόπουλο tikka masala (με σάλτσα ντομάτας και κρεμμύδι), chana masala (ρεβίθια μαγειρεμένα με μπαχαρικά και ινδική σος), bhindi (αρωματικές μπάμιες με κρεμμύδι) και ρύζι μπασμάτι ως βάση για να υποδεχθεί όλα τα προηγούμενα. Αποφύγαμε τα πολύ καυτερά vindaloo και σβήσαμε την αψάδα των μπαχαρικών με μερικά ποτήρια lassi (μοιάζει με smoothie). Εν ολίγοις, μυρωδάτα πιάτα προσαρμοσμένα στη δυτική πραγματικότητα. {{{ moto }}}

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 8 Mαρτίου 2015.