Αύριο, Πέμπτη 19 Μαρτίου, περισσότεροι από 1.000 σεφ θα επιμεληθούν μενού τα οποία θα σερβιριστούν σε εστιατόρια και πρεσβείες 150 χωρών, συμμετέχοντας έτσι στην κίνηση «Goût de France / Good France». Η ενέργεια αυτή αποτίνει φόρο τιμής στη γαλλική κουζίνα και διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και Διεθνούς Aνάπτυξης και του καταξιωμένου σεφ Alain Ducasse. {{{ moto }}}

Το εστιατόριο Museum Café-Restaurant του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, το οποίο λειτουργεί υπό την αποκλειστική διαχείριση του Δειπνοσοφιστήριον Catering, θα συμμετέχει στο παγκόσμιο γαστριμαργικό γεγονός με τον διακεκριμένο σεφ Jean Louis Capsalas, να έχει την επιμέλεια των έξι πιάτων του ξεχωριστού μενού.

Περισσότερα στο www.museum-cafe.gr.