Στα Βριλήσσια, το εστιατόριο Ψαροµαγεία δικαιολογεί πλήρως το όνοµά του επιµένοντας στο φρέσκο ψάρι και στις εκλεκτές πρώτες ύλες. Στο τραπέζι αρχικά έρχονται οι φρέσκες σαλάτες, για να ακολουθήσουν τα λαχταριστά ορεκτικά, ώστε να φτάσουµε στην πανδαισία του κύριου πιάτου. Θα επιλέξουµε ταρτάρ φρέσκου σολοµού ή κριθαρότο γαρίδας; {{{ moto }}}

Ή µήπως τελικά να διαλέξουµε κάτι µέσα από την τεράστια ποικιλία των φρέσκων ψαριών; Δεν χρειάζεται άγχος. Η γεύση µας θα µας οδηγήσει στη σωστή επιλογή. Επιπλέον, αποκλείεται να φύγουµε απογοητευµένοι µε τις λογικές τιµές της Ψαροµαγείας, βασισµένες σε µια value for money αντίληψη.

Η παρουσίαση δημοσιεύτηκε στο τεύχος Reserve του περιοδικού ΒΗΜΑ GOURMET.