από metereologos.gr
Σάββατο 26 Μαΐου 2018
 
 

Rock & balls

Κεφτέδες και κοκτέιλ
Rock & balls
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Η παρέα μου με κοίταξε καχύποπτα. Γιατί όχι; Στα μεξικάνικα πώς πίνουμε μαργαρίτες; Με ακολούθησαν στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Καθήσαμε στην μπάρα, με θέα στην ανοιχτή κουζίνα, και δοκιμάσαμε ζουμερούς χοιρινούς κεφτέδες με πάπρικα και σάλτσα μπίρας, σερβιρισμένους με όσο-πρέπει-αλμυρές baby πατάτες με δενδρολίβανο και μια φρεσκότατη σαλάτα με σύκο και προσούτο Ευρυτανίας. Ολα δημιουργίες του σεφ Παναγιώτη Ξύγκου, ο οποίος στο παρελθόν είχε δουλέψει στο πλευρό του Ντομινίκ Περό, προσωπικού σεφ του Φρανσουά Μιτεράν.  Στα κοκτέιλ διαλέξαμε από την κατηγορία Bourbon, το Bourbon Crusta, με λεμόνι, πορτοκάλι και γλυκό τελείωμα (υπάρχουν τρία διαφορετικά κοκτέιλ σε κάθε είδους ποτό). Το concept είναι πανέξυπνο, οι κεφτέδες ταιριάζουν με τα κοκτέιλ, το στυλ είναι πολύ προσεγμένο, το κλίμα όμως ήταν πολύ φασαριόζικο για τα γούστα μας.
Rock & balls: Πλατεία Αγίας Ειρήνης & Βασιλικης 2, τηλ. 210 3211 122


*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.






Εστιατόρια περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαύρο Πρόβατο 
By the glass 
Mohnblümchen 
Rafale 
Penthouse 21 – skyscraper  
 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.