Πρόκειται για ένα κλασικό στέκι, πιστό στη μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στα φρέσκα θαλασσινά και στα ψάρια. Πίτες ημέρας, ορεκτικά σχάρας, φρέσκα ζυμαρικά, πλούσια ριζότο, χειροποίητα ραβιόλια, αλλά και η δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας πίτσα, βασισμένη στην αυθεντική ιταλική ζύμη, με τα υλικά της επιλογής σας, είναι μερικές από τις προτάσεις που έχει για εσάς ο σικελός σεφ Pino Saccheri. {{{ moto }}}

Κουζίνα: Μεσογειακή

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.