Μία ακόμη επιλογή για ρεβεγιόν α λα ιταλικά αυτή τη φορά προσφέρει ένα από τα κλασικά στέκια της Αθήνας, το Sale e Pepe, του Ιβάν Οταβιάνι. Το μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων (€45/άτομο) ξεκινάει με βελουτέ κολοκύθας με ραγού μανιταριών και άγρια βότανα, συνεχίζεται με φρέσκια gnoccheti από πατάτες με ραγού από λαβράκι και μπρόκολο, και προσφέρει ως κυρίως πιάτο πάπια κονφί με μικρή σαλάτα εποχής και τσιπς από πατάτες ή φρέσκο μπακαλιάρο με πουρέ από φινόκιο και ελιές Καλαμών. Για το τέλος, παραδοσιακό πανετόνε γεμιστό με κρέμα μασκαρπόνε με γεύση λιμοντσέλο και σος σοκολάτας.

Το μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (€48/άτομο) περιλαμβάνει για αρχή ζεστή σαλάτα από καραβίδες και τρυφερές αγκινάρες με μαντζουράνα και ένα ριζότο με κολοκύθα και άγρια μανιτάρια. Για κυρίως πιάτο έχετε να επιλέξετε μεταξύ φιλέτου γλώσσας με ζεστή πατατοσαλάτα και σπαράγγια και ταλιάτας από rib-eye black angus με πατάτες αρωματισμένες με δενδρολίβανο. Ως επιδόρπιο θα δοκιμάσετε fondant σοκολάτας με σαλάτα από μικρά φρούτα του δάσους.

Σημειώστε επίσης ότι Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς προσφέρεται η δυνατότητα παραγγελίας a la carte, ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό από τις 2 το μεσημέρι, ενώ επιπλέον θα είναι ανοιχτό τη Δευτέρα 23 & 30 Δεκεμβρίου αλλά και στις 6 Ιανουαρίου. Τηλ. κρατήσεων: 210 7234 102