Φθινόπωρο, εποχή ανασυγκρότησης και όλοι θέτουμε τους νέους μας στόχους. Τους δικούς του γαστρονομικούς στόχους και σχέδια παρουσίασε και το εστιατόριο Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Το νέο στοίχημα συνίσταται στη μείωση των τιμών σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών. Ετσι, η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου προτείνει «έξυπνα» πιάτα με χαμηλότερες τιμές, αλλά και νόστιμα τάπας, ενώ ο Σπύρος και ο Πάνος Ζουμπούλης οινολόγοι και ιδιοκτήτες του εστιατορίου, παρουσιάζουν μια λίστα κρασιών με εξαιρετικά καλές τιμές.

Από πέρυσι το εστιατόριο επεκτάθηκε και σε νέες δραστηριότητες όπως είναι το delivery, το catering και το daily brunch με ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Θα υπάρξoυν όμως και ιδιαίτερες βραδιές. Την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου το εστιατόριο μάς προσκαλεί να δοκιμάσουμε την τηνιακή μπίρα Νήσος. Καιρού επιτρέποντος στον δροσερό κήπο του εστιατορίου – διαφορετικά στο ανανεωμένο εσωτερικό – η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου προτείνει ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει πολλά πιάτα όπως καπνιστή ρέγκα με σέλερι, ξινόμηλο και μάραθο, χοιρινά μαριναρισμένα μπριζολάκια με πατάτες τηγανιτές, άζυμες πιτούλες και πικάντικο chutney και για επιδόρπιο καραμελωμένη ganache σοκολάτας με βύσσινα και παγωμένη κρέμα βανίλιας.

Η τιμή κατ’άτομο είναι 24 ευρώ (περιλαμβάνει την κατανάλωση μίας φιάλης μπίρας Νήσος των 500 ml), ενώ για όσους βρίσκονται σε δίαιτα, η Νήσος θα προσφέρεται και «ασυνόδευτη» στα 4,5 ευρώ. {{{ moto }}}