Επισκέφθηκα το Σουβlike για πρώτη φορά, αλλά θα το επαναλάβω την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθώ στο Smart Park στα Σπάτα. Για δύο λόγους: το νόστιμο και ζουμερό σουβλάκι, αλλά και τον φιλόξενο χώρο που σε ταξιδεύει.

Στην είσοδο συναντάς το «check-in», όπου παραγγέλνεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου από όλη την Ελλάδα, ενώ οι γραφιστικές λεπτομέρειες του χώρου αναδεικνύουν τους τόπους προέλευσης των πρώτων υλών.

Όλα τα προϊόντα είναι ελληνικά, λαχανικά και πατάτες φθάνουν καθημερινά από τοπικούς προμηθευτές, ενώ τα κρέατα έρχονται από Κοζάνη και Κατερίνη.

Ο χώρος παραγωγής και εξυπηρέτησης των πελατών, διακοσμημένος με βαλίτσες και καρότσια μεταφοράς αποσκευών, θυμίζει εσωτερικό αεροδρομίου.

Και για να μπούμε στο… ψητό: Το κρέας, χοιρινό ή κοτόπουλο, με το σωστό λίπος ώστε να βγει όσο πρέπει ζουμερό και καλοψημένο και συνοδευόμενο από φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες.

Το τυλιχτό σουβλάκι νοστιμότατο, με αλάδωτη πίτα, ελαφρύ αλλά όχι στεγνό.

Οι σαλάτες δροσερές φτιάχνονται μπροστά στον πελάτη και η ποσότητα της σος ή του λαδιού μπαίνει ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Το αλάτι, η ρίγανη ή άλλο μπαχαρικό και μυρωδικό το προσθέτεις μόνος σου.

Αν πάλι θελήσει κάποιος έξτρα ψωμί μπορεί να το πάρει από το πανέρι που βρίσκεται στο σημείο παραλαβής του φαγητού.

Οι τιμές.

Οι μερίδες γύρου €8.20, τα καλαμάκια, από €1,30 έως €1,80, το τυλιχτό €2,80, τα ειδικά σάντουιτς από €2,70 έως €4,50, τα ειδικά πιάτα (ορεκτικά), από €,250 έως €6, οι σαλάτες €5,50, τα αρτοπαρασκευάσματα από € 0,60 έως €1.

Εμπορικό Πάρκο Γιαλού «Smart Park», τηλ. 210 6630 202 και 210 6630 290