από metereologos.gr
Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018
 
 
Στέλιος Μαστοράκος Ειναι καθηγητης μαγειρικης και ιδιοκτητης της εταιρειας οriginal sin. 

Καγιανάς

Το πιάτο θα γίνει πιο χορταστικό αν μαζί με τα αβγά ρίξουμε στο τηγάνι και λίγη χονδροσπασμένη φέτα ή μερικές ροδέλες από χωριάτικο λουκάνικο
Καγιανάς
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μπελτζινίτης, εκτέλεση συνταγής-food styling: Στέλιος Μαστοράκος
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

YΛΙΚΑ (για 4 παιδιά)

έ.π. ελαιόλαδο


1 πιπεριά Φλωρίνης, σε μπαστουνάκια

1 πιπεριά κέρατο,  σε λεπτά μπαστουνάκια

6 ώριμες ντομάτες, τριμμένες

5 αβγά

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές. Ρίχνουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις τακτικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε μέχρι να ψηθούν τα αβγά.




Συνταγές περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καγιανάς με φέτα, αγουρέλαιο και θρούμπι 
Καγιανάς ή στραπατσάδα 
Καγιανάς με σπανάκι 
 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.